Производител : Milan
Код на продукта : O11015100369
Наличност : Изчерпан
68,03лв.
Без ДДС : 56,69лв.

Количество

Попитай

Безплатна доставка за гр. София на офис консумативи, техника и обзавеждане, тонери и мастила при сума на заявката над 80 лв. без включен ДДС.

Стойността на доставката за цялата страна се определя от договорената тарифа м/у OfficeMate и Speedy.

За повече информация, моля, свържете се с нас на посочените телефони или на имеил: sales@officemate.bg

Офисмейт ООД – успешно дистрибутира и налага на българския пазар световно известни марки като: Faber-Castell, Schneider, Double A, Fabriano, Henkel, Esselte, Rapesco, Хеrох, HP, Samsung, Canon, Sano и др. Търгуваме с офис консумативи, канцеларски материали, почистващи препарати, електроника и офис обзавеждане с възможно най-добри цени. Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти бързо и качествено обслужване! Уверете се сами.

 • Опаковката включва: - 2 чернографитни молива с MAXI големина, степен на твърдост HB и обособена дълга гума за триене. Подходящи за приложение както в учебна среда, така и за индустриална употреба. Тъй като са със средна степен на твърдост, те са изключително подходящи за писане и рисуване. Висококачествен графит за равномерни линии при писане. Устойчив на счупване графит, благодарение на интегрираната LPS система (качествено прилепване на графита към дървеното тяло). Произведени от сертифицирана дървесина; - Острилка за моливи с MAXI големина, оборудвана със здраво и добре заточено острие, произведено от въглеродна стомана. С предпазна система, която гарантира, че острието няма да се откачи от корпуса на острилката.
 • Атрибути
  Вградена гума Да
  Цвят на корпуса Червен/Кафяв
  Твърдост на писане HB

  Напишете коментар

  Моля, влезтер в профила си или се регистрирайте за да коментирате