Производител : Graf von Faber-Castell
Код на продукта : O11015100039
Наличност : Изчерпан
387,61лв.
Без ДДС : 323,01лв.

Количество

Попитай

Безплатна доставка за гр. София на офис консумативи, техника и обзавеждане, тонери и мастила при сума на заявката над 80 лв. без включен ДДС.

Стойността на доставката за цялата страна се определя от договорената тарифа м/у OfficeMate и Speedy.

За повече информация, моля, свържете се с нас на посочените телефони или на имеил: sales@officemate.bg

Офисмейт ООД – успешно дистрибутира и налага на българския пазар световно известни марки като: Faber-Castell, Schneider, Double A, Fabriano, Henkel, Esselte, Rapesco, Хеrох, HP, Samsung, Canon, Sano и др. Търгуваме с офис консумативи, канцеларски материали, почистващи препарати, електроника и офис обзавеждане с възможно най-добри цени. Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти бързо и качествено обслужване! Уверете се сами.

Удоволствието от писането и рисуването с класически молив зависи до голяма степен от доброто му подостряне. Но къде е най-доброто място, на което да държим гума за да ни е винаги подръка? The Perfect Pencil дава обикновен, но елегантен отговор на този въпрос: точно където е необходима – върху самия молив, вградена в защитната капачка, която също така служи да удължи молива. Като добавим и сменяемата гума под капачката, имате всичко необходимо за писане на едно място в идеална компактна форма и винаги готово за употреба. Моливът е Ваш верен спътник при писане, коригиране и подостряне.

 • Стилната визия на молива придава илюзията, че виждате два преливащи се цвята
 • Предлага се със защитна капачка с покритие от платина, която се добавя като удължител и има вградена острилка
 • С гума в края на молива
 • Атрибути
  Вградена гума Да
  Цвят на корпуса Тъмносин
  Опаковка [брой] 1
  Твърдост на писане B

  Напишете коментар

  Моля, влезтер в профила си или се регистрирайте за да коментирате