Производител : Faber-Castell
Код на продукта : O11015160041
Наличност : В наличност
3,55лв.
Без ДДС : 2,96лв.

Количество

Попитай

Безплатна доставка за гр. София на офис консумативи, техника и обзавеждане, тонери и мастила при сума на заявката над 80 лв. без включен ДДС.

Стойността на доставката за цялата страна се определя от договорената тарифа м/у OfficeMate и Speedy.

За повече информация, моля, свържете се с нас на посочените телефони или на имеил: sales@officemate.bg

Офисмейт ООД – успешно дистрибутира и налага на българския пазар световно известни марки като: Faber-Castell, Schneider, Double A, Fabriano, Henkel, Esselte, Rapesco, Хеrох, HP, Samsung, Canon, Sano и др. Търгуваме с офис консумативи, канцеларски материали, почистващи препарати, електроника и офис обзавеждане с възможно най-добри цени. Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти бързо и качествено обслужване! Уверете се сами.

Естествените дървени въглени са най-старият материал за скициране и рисуване в света. Сиво-синият щрих се нанася меко по хартията, лесно се трие и разнася, може да бъде изтрит без затруднения, и да бъде нанасян многократно. Синкавият оттенък винаги е бил впечатляващ, дори за древните творци. Моливите с въглен оставят много по-наситено черна линия, от стандартните. Въгленът в комбинация със сажди и глина, придава на моливите наситено черен цвят и се предлага в различна степен на твърдост.

  • Без съдържание на мазнини и масло.
  • Синьо-черна линия.
  • Степен на твърдост: мек.
  • Предлага се индивидуално или в различни комбинации.
  • Напишете коментар

    Моля, влезтер в профила си или се регистрирайте за да коментирате